TähtiAreena luo toimivat puitteet erilaisille tapahtumille ja asiakastilaisuuksille

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-halli eli TähtiAreena tarjoaa nykyaikaiset puitteet erityisesti suurille yleisötapahtumille kuten konserteille, yritystilaisuuksille, juhlille ja näyttelyille. Syksyllä 2013 valmistunut moderni tapahtumahalli toimii edustavana yksittäisen tapahtuman järjestämispaikkana, sillä halliin on omat sisäänkäynnit sekä valmiiksi rakennettu kiinteä ravintola hallin toisessa kerroksessa. 

TähtiAreenan virtuaaliesittely»

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tapahtumakalenteri 2018»

TahtiAreena 


Tampere Live -konsertti lokakuussa 2013 houkutteli paikalle 3100 juhlijaa. Loppuunmyyty konsertti sai loistavan vastaanoton ja korkkasi TähtiAreenan konserttikäyttöön. Sittemmin TähtiAreenalla on nähty rokkaamassa myös Leningrad Cowboys ja Eppu Normaali.

Tampere Live 2014 oli kolmas konsertti, joka TähtiAreenalla järjestettiin. Konsertissa esiintyivät 29.3.2014 kolme kovassa huudossa olevaa esiintyjää. Pauli Hanhiniemen luotsaama Kolmas Nainen -yhtye, Juha Tapio ja Anssi Kela toivat konserttiin hurmosta ja energiaa.

"Uusi tapahtumahalli on todella tervetullut lisä Tampereelle. TähtiAreena mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen laajasti ja sijainti on loistava, sillä sinne on asiakkaiden helppo tulla joka suunnasta. On myös hienoa, että Tampereella järjestetään tällaisia konsertteja."

- Asiakkuuspäällikkö Irene Eweiss, MTV Oy

 


Toiminnan takaa Netland AppRunner